Organisatieverandering en teamontwikkeling

Onze programma’s worden vaak gebruikt voor teamontwikkeling en organisatieveranderingen omdat de aanpak niet alleen inzicht geeft in patronen binnen teams en organisaties, maar ook het eigenaarschap van medewerkers versterkt. Onze klanten hebben onze aanpak ingezet bij strategievorming en veranderprogramma’s. Dat kan bijvoorbeeld bij de start van een organisatieverandering of om de strategie van de organisatie helder te krijgen. Tegelijkertijd brengen wij het MT, de directie of een transitieteam dichter bij elkaar, wordt de inhoud helder en het beoogde resultaat concreet. Ook is het programma uitermate geschikt voor een nieuwe start van een MT, bijvoorbeeld wanneer het MT is gewijzigd of met elkaar koers moet bepalen.

Wij begeleiden teams en organisatie in het totale proces van veranderingen en teamontwikkeling. Onze tochten en buitenprogramma’s zijn hiervan een onderdeel maar kunnen ook los worden ingezet.

Nieuws

Onze klanten

Marcel, outplacementbegeleider

Ik heb met heel veel plezier het programma Jouwvolgendestap gevolgd. Door de goede begeleiding en coaching van Margreet en Arnaud, heeft het me heel erg geholpen meer inzicht te krijgen en concrete stappen te nemen in “mijnvolgende stap”. Deze lag voornamelijk op het gebied van ‘hoe behoud ik en krijg ik meer zelfvertrouwen in het leven als een startende ondernemer met alle zijn uitdagingen’. Door de professionaliteit en expertise van Margreet en Arnaud wisten ze een prettige en veilige omgeving te creëren waarin het mogelijk was om ook kwetsbare /persoonlijke dingen te bespreken. Dit zorgde voor veel interactie en dynamiek in de groep. De locatie en ambiance was geweldig, een prachtig gebied. Kort samengevat, een absolute aanrader om op een intensieve, leuke en leerzame wijze bezig te zijn met je toekomst.

Belangstelling

Neem contact met ons op