Organisatieverandering en teamontwikkeling

Onze programma’s worden vaak gebruikt voor teamontwikkeling en organisatieveranderingen omdat de aanpak niet alleen inzicht geeft in patronen binnen teams en organisaties, maar ook het eigenaarschap van medewerkers versterkt. Onze klanten hebben onze aanpak ingezet bij strategievorming en veranderprogramma’s. Dat kan bijvoorbeeld bij de start van een organisatieverandering of om de strategie van de organisatie helder te krijgen. Tegelijkertijd brengen wij het MT, de directie of een transitieteam dichter bij elkaar, wordt de inhoud helder en het beoogde resultaat concreet. Ook is het programma uitermate geschikt voor een nieuwe start van een MT, bijvoorbeeld wanneer het MT is gewijzigd of met elkaar koers moet bepalen.

Wij begeleiden teams en organisatie in het totale proces van veranderingen en teamontwikkeling. Onze tochten en buitenprogramma’s zijn hiervan een onderdeel maar kunnen ook los worden ingezet.

Nieuws

Onze klanten

Michel (zelfstandig ondernemer):

‘Margreet en Arnaud weten met hun programma ‘Jouw volgende stap’ je letterlijk en figuurlijk tot een volgende stap te brengen. De oefeningen, in samenspel met anderen en alleen, zijn stuk voor stuk fysieke en mentale uitdagingen. De afwisseling, de schoonheid van de natuur, de integriteit waarmee het programma gebracht wordt maakt het programma werkelijk tot een investering in jezelf om je ook daadwerkelijk die volgende stap te laten maken.’

Michel

Belangstelling

Neem contact met ons op