Tochten

Als onderdeel van een veranderprogramma of in het kader van leiderschapsontwikkeling gaan wij met teams of individuele deelnemers in een groep op stap in een uitdagende omgeving.

Driedaagse:

Elf dagdelen inclusief terugkom moment.

De driedaagse tocht is ons top programma. Deze tocht vindt plaats in de Eiffel, Nideggen. Om de metafoor van de bergen te gebruiken: de eerste dag is de aanloop, de tweede dag bereiken we de top en de derde dag dalen we af. Het programma biedt veel tijd voor individuele aandacht van de begeleiders en zal mede daardoor een stap dieper gaan dan de eendaagse quick scan.

Het resultaat is een helder stappenplan, dat zichtbaar en concreet wordt in een landkaart én het unieke, persoonlijke routeboek.

Na een aantal weken wordt een terugkombijeenkomst gepland, waarin we samen  bekijken of je nog op koers bent, de landkaart is veranderd of andere ondersteuning nodig is.

Eendaagse:

Vier dagdelen, inclusief terugkom moment.

In het gevarieerde landschap van de Eiffel (D) of de Ardennen (B) vindt onze ééndaagse ‘quickscan’ plaats. Dit programma is bedoeld om in een kort tijdsbestek de vraag te verhelderen, positie te bepalen en de route uit te zetten naar het doel. De rode draad hierbij is je eigen/team landkaart. Alle stappen worden vastgelegd in je eigen stappenplan of teamplan.

Je komt de avond van tevoren op de locatie aan. De volgende ochtend beginnen we om acht uur. Na een intensieve dag sluiten we om 18 uur af met een gezamenlijk diner en een evaluatie.

Ook bij dit ééndaagse programma vindt na een aantal weken een terugkom moment plaats

Op maat:

Naast de bovengenoemde tochten is uiteraard ook maatwerk mogelijk.

Nieuws

Onze klanten

Marcel (manager Thuiszorg):

‘JouwVolgendeStap helpt je om je huidige positie te bepalen en brengt je bestemming in kaart. Daarnaast krijg je hulp in het uitzetten van de route naar je doel. Hierdoor ga je daadwerkelijk aan de slag met het verwezenlijken van je ambities. Het programma heeft me doen besluiten de volgende stap daadwerkelijk te zetten en me doen inzien dat het ook echt kan.’

Marcel

Belangstelling

Neem contact met ons op