Leiderschapsontwikkeling

Leiderschap is in beweging! Het motiveren en laten groeien van medewerkers is de belangrijkste vaardigheid van de leider van nu. Zelf leiderschap is hiervoor essentieel. Het gaat over bewustwording van jezelf, van je verantwoordelijkheid en over het maken van keuzes. Maar ook: Hoe kun je anderen sterker maken? Doordat je anderen sterker maakt, kun je als leider je leiderschap gemakkelijker delegeren. Veel minder aandacht voor orders geven en controleren. Dit geeft je tijd, rust en overzicht om de focus op de juiste activiteiten te houden en dit in een heldere visie uit te dragen. Afstand nemen en de rust nemen om te reflecteren is belangrijker dan ooit, leiders ondersteunen in de discipline om dat (effectief) te doen is cruciaal.

Het leiderschapsprogramma van JouwVolgendeStap wordt vaak ingezet voor management development, is onderdeel van verandertrajecten of een middel om de mobiliteit van medewerkers binnen de organisatie te versterken.

Nieuws

Onze klanten

Michel (zelfstandig ondernemer):

‘Margreet en Arnaud weten met hun programma ‘Jouw volgende stap’ je letterlijk en figuurlijk tot een volgende stap te brengen. De oefeningen, in samenspel met anderen en alleen, zijn stuk voor stuk fysieke en mentale uitdagingen. De afwisseling, de schoonheid van de natuur, de integriteit waarmee het programma gebracht wordt maakt het programma werkelijk tot een investering in jezelf om je ook daadwerkelijk die volgende stap te laten maken.’

Michel

Belangstelling

Neem contact met ons op