Leiderschapsontwikkeling

Leiderschap is in beweging! Het motiveren en laten groeien van medewerkers is de belangrijkste vaardigheid van de leider van nu. Zelf leiderschap is hiervoor essentieel. Het gaat over bewustwording van jezelf, van je verantwoordelijkheid en over het maken van keuzes. Maar ook: Hoe kun je anderen sterker maken? Doordat je anderen sterker maakt, kun je als leider je leiderschap gemakkelijker delegeren. Veel minder aandacht voor orders geven en controleren. Dit geeft je tijd, rust en overzicht om de focus op de juiste activiteiten te houden en dit in een heldere visie uit te dragen. Afstand nemen en de rust nemen om te reflecteren is belangrijker dan ooit, leiders ondersteunen in de discipline om dat (effectief) te doen is cruciaal.

Het leiderschapsprogramma van JouwVolgendeStap wordt vaak ingezet voor management development, is onderdeel van verandertrajecten of een middel om de mobiliteit van medewerkers binnen de organisatie te versterken.

Nieuws

Onze klanten

Marcel, outplacementbegeleider

Ik heb met heel veel plezier het programma Jouwvolgendestap gevolgd. Door de goede begeleiding en coaching van Margreet en Arnaud, heeft het me heel erg geholpen meer inzicht te krijgen en concrete stappen te nemen in “mijnvolgende stap”. Deze lag voornamelijk op het gebied van ‘hoe behoud ik en krijg ik meer zelfvertrouwen in het leven als een startende ondernemer met alle zijn uitdagingen’. Door de professionaliteit en expertise van Margreet en Arnaud wisten ze een prettige en veilige omgeving te creëren waarin het mogelijk was om ook kwetsbare /persoonlijke dingen te bespreken. Dit zorgde voor veel interactie en dynamiek in de groep. De locatie en ambiance was geweldig, een prachtig gebied. Kort samengevat, een absolute aanrader om op een intensieve, leuke en leerzame wijze bezig te zijn met je toekomst.

Belangstelling

Neem contact met ons op