Over Ons

JouwVolgendeStap is het bedrijf van Margreet van Dokkum en Arnaud van Holst. Wij zijn ervaren verandermanagers, coaches en ondernemers. Wij hebben onze sporen verdiend in zowel profit als non profit organisaties in de rol van interim manager, transitiemanager, programmamanager, directeur en toezichthouder.

Daarnaast zijn wij liefhebbers en beoefenaars van de bergsport en hebben wij zelf ervaren hoe het uitdagende landschap van de bergen je niet alleen fysiek maar zeker ook mentaal in beweging brengt.

Onze passie ligt in het in beweging brengen van mensen en organisaties. Kenmerkend voor ons is dat wij werken vanuit de expeditie metafoor. Onze kennis en ervaring met de bergsport gebruiken wij bij de vraagstukken ten aanzien van organisatieontwikkeling omdat wij ervaren hebben dat dit voor betrokken medewerkers inspirerend is. Tevens biedt dit een kapstok om alle elementen van een succesvolle verandering uit te voeren en te verbinden.

Bij onze leiderschapsprogramma’s voor individuele medewerkers of teams maken we gebruik van dezelfde aanpak, waarbij we buiten (liefst in een bergachtige omgeving) met een groep aan het werk gaan met het team- of individuele leiderschapsvraagstuk.

We zijn ondernemend en creatief waar mogelijk, maar altijd realistisch in wat passend is voor uw organisatie en de mensen die er werkzaam zijn. We hebben ervaring met zowel strategievorming als de realisatie van beleid en kunnen daardoor zowel op bestuurlijk- als werkvloerniveau uit de voeten met uiteenlopende vraagstukken.

MargreetArnaud
Margreet van Dokkum op linkedin-icon     Arnaud van Holst op linkedin-icon

 

Nieuws

Onze klanten

Marcel, outplacementbegeleider

Ik heb met heel veel plezier het programma Jouwvolgendestap gevolgd. Door de goede begeleiding en coaching van Margreet en Arnaud, heeft het me heel erg geholpen meer inzicht te krijgen en concrete stappen te nemen in “mijnvolgende stap”. Deze lag voornamelijk op het gebied van ‘hoe behoud ik en krijg ik meer zelfvertrouwen in het leven als een startende ondernemer met alle zijn uitdagingen’. Door de professionaliteit en expertise van Margreet en Arnaud wisten ze een prettige en veilige omgeving te creëren waarin het mogelijk was om ook kwetsbare /persoonlijke dingen te bespreken. Dit zorgde voor veel interactie en dynamiek in de groep. De locatie en ambiance was geweldig, een prachtig gebied. Kort samengevat, een absolute aanrader om op een intensieve, leuke en leerzame wijze bezig te zijn met je toekomst.

Belangstelling

Neem contact met ons op