Over Ons

JouwVolgendeStap is het bedrijf van Margreet van Dokkum en Arnaud van Holst. Wij zijn ervaren verandermanagers, coaches en ondernemers. Wij hebben onze sporen verdiend in zowel profit als non profit organisaties in de rol van interim manager, transitiemanager, programmamanager, directeur en toezichthouder.

Daarnaast zijn wij liefhebbers en beoefenaars van de bergsport en hebben wij zelf ervaren hoe het uitdagende landschap van de bergen je niet alleen fysiek maar zeker ook mentaal in beweging brengt.

Onze passie ligt in het in beweging brengen van mensen en organisaties. Kenmerkend voor ons is dat wij werken vanuit de expeditie metafoor. Onze kennis en ervaring met de bergsport gebruiken wij bij de vraagstukken ten aanzien van organisatieontwikkeling omdat wij ervaren hebben dat dit voor betrokken medewerkers inspirerend is. Tevens biedt dit een kapstok om alle elementen van een succesvolle verandering uit te voeren en te verbinden.

Bij onze leiderschapsprogramma’s voor individuele medewerkers of teams maken we gebruik van dezelfde aanpak, waarbij we buiten (liefst in een bergachtige omgeving) met een groep aan het werk gaan met het team- of individuele leiderschapsvraagstuk.

We zijn ondernemend en creatief waar mogelijk, maar altijd realistisch in wat passend is voor uw organisatie en de mensen die er werkzaam zijn. We hebben ervaring met zowel strategievorming als de realisatie van beleid en kunnen daardoor zowel op bestuurlijk- als werkvloerniveau uit de voeten met uiteenlopende vraagstukken.

MargreetArnaud
Margreet van Dokkum op linkedin-icon     Arnaud van Holst op linkedin-icon

 

Nieuws

Onze klanten

Michel (zelfstandig ondernemer):

‘Margreet en Arnaud weten met hun programma ‘Jouw volgende stap’ je letterlijk en figuurlijk tot een volgende stap te brengen. De oefeningen, in samenspel met anderen en alleen, zijn stuk voor stuk fysieke en mentale uitdagingen. De afwisseling, de schoonheid van de natuur, de integriteit waarmee het programma gebracht wordt maakt het programma werkelijk tot een investering in jezelf om je ook daadwerkelijk die volgende stap te laten maken.’

Michel

Belangstelling

Neem contact met ons op