Onze oplossingen

Organisatiecoaching

We slaan een brug tussen het vakgebied van adviseur en coach. We bewegen ons op het snijvlak van diverse rollen van veranderaars, met als doel het tot stand brengen van duurzame gedragsveranderingen in organisaties.

Begeleiding en uitvoering van verandertrajecten

Uit ervaring weten we dat de stap van strategie naar implementatie vaak een uitdaging is. Wij bieden de kennis en vaardigheden om de doelstellingen van de organisatie te realiseren.

Proces- en programmamanagement

Wij zijn thuis op het gebied van veranderingen in organisaties in het algemeen en  programma’s gericht op verbetering van de klantgedrevenheid in het bijzonder.

Interimmanagement

Door onze jarenlange ervaring in directie- en managementfuncties kunnen wij onze expertise inzetten voor diverse tijdelijke opdrachten binnen uw organisatie.

Loopbaancoaching

In een aanpak op maat helpen wij je zicht te krijgen in jouw talenten, (on)mogelijkheden, passend in jouw levensfase en begeleiden we je naar een nieuwe uitdaging op de arbeidsmarkt.

Persoonlijke ontwikkeling

Jij bent de eigenaar van je ontwikkeling, wij je coach. In één op één traject gaan we aan de slag met jouw vraag of je stappenplan. Dat laatste natuurlijk als je vooraf aan een programma van JouwVolgendeStap hebt deelgenomen. Dit is coaching op maat en ingevuld naar jouw behoefte.

 

Nieuws

Onze klanten

Marcel, outplacementbegeleider

Ik heb met heel veel plezier het programma Jouwvolgendestap gevolgd. Door de goede begeleiding en coaching van Margreet en Arnaud, heeft het me heel erg geholpen meer inzicht te krijgen en concrete stappen te nemen in “mijnvolgende stap”. Deze lag voornamelijk op het gebied van ‘hoe behoud ik en krijg ik meer zelfvertrouwen in het leven als een startende ondernemer met alle zijn uitdagingen’. Door de professionaliteit en expertise van Margreet en Arnaud wisten ze een prettige en veilige omgeving te creëren waarin het mogelijk was om ook kwetsbare /persoonlijke dingen te bespreken. Dit zorgde voor veel interactie en dynamiek in de groep. De locatie en ambiance was geweldig, een prachtig gebied. Kort samengevat, een absolute aanrader om op een intensieve, leuke en leerzame wijze bezig te zijn met je toekomst.

Belangstelling

Neem contact met ons op