Resultaat

We geven de volgende tastbare wegwijzers mee:

Stappenplan

Een uitgewerkt stappenplan waarin het doel staat beschreven, de tussenstappen die er wellicht nodig zijn, welke talenten en krachten jullie in gaan zetten, wie/wat er nodig is om op het pad te blijven. Het stappenplan is kortom een houvast en de belofte aan jezelf, het team of de organisatie!

Routeboek

Alles wat tijdens de tocht is gedaan en is opgeschreven wordt geïntegreerd in dit boek, compleet met foto’s, verhalen, tips en inspirerende teksten. Het is een boek om regelmatig door te lezen, ter inspiratie, om te helpen op het pad te blijven en een boek waarmee je kunt laten zien wat je al hebt bereikt en welke resultaten je nog wilt bereiken. Jullie route naar het uiteindelijke doel!

Landkaart

Zonder goede kaart kun je niet op weg. Samen oriënteer je je eerst op de plek waar je nu staat en breng je met elkaar in zicht waar jullie heen willen. De weg daartussen vul je in tijdens de tocht. Alles wat je op je pad tegenkomt, helpt om richting te bepalen en het beoogde doel te bereiken.

Nieuws

Onze klanten

Marcel, outplacementbegeleider

Ik heb met heel veel plezier het programma Jouwvolgendestap gevolgd. Door de goede begeleiding en coaching van Margreet en Arnaud, heeft het me heel erg geholpen meer inzicht te krijgen en concrete stappen te nemen in “mijnvolgende stap”. Deze lag voornamelijk op het gebied van ‘hoe behoud ik en krijg ik meer zelfvertrouwen in het leven als een startende ondernemer met alle zijn uitdagingen’. Door de professionaliteit en expertise van Margreet en Arnaud wisten ze een prettige en veilige omgeving te creëren waarin het mogelijk was om ook kwetsbare /persoonlijke dingen te bespreken. Dit zorgde voor veel interactie en dynamiek in de groep. De locatie en ambiance was geweldig, een prachtig gebied. Kort samengevat, een absolute aanrader om op een intensieve, leuke en leerzame wijze bezig te zijn met je toekomst.

Belangstelling

Neem contact met ons op