Resultaat

We geven de volgende tastbare wegwijzers mee:

Stappenplan

Een uitgewerkt stappenplan waarin het doel staat beschreven, de tussenstappen die er wellicht nodig zijn, welke talenten en krachten jullie in gaan zetten, wie/wat er nodig is om op het pad te blijven. Het stappenplan is kortom een houvast en de belofte aan jezelf, het team of de organisatie!

Routeboek

Alles wat tijdens de tocht is gedaan en is opgeschreven wordt geïntegreerd in dit boek, compleet met foto’s, verhalen, tips en inspirerende teksten. Het is een boek om regelmatig door te lezen, ter inspiratie, om te helpen op het pad te blijven en een boek waarmee je kunt laten zien wat je al hebt bereikt en welke resultaten je nog wilt bereiken. Jullie route naar het uiteindelijke doel!

Landkaart

Zonder goede kaart kun je niet op weg. Samen oriënteer je je eerst op de plek waar je nu staat en breng je met elkaar in zicht waar jullie heen willen. De weg daartussen vul je in tijdens de tocht. Alles wat je op je pad tegenkomt, helpt om richting te bepalen en het beoogde doel te bereiken.

Nieuws

Onze klanten

Michel (zelfstandig ondernemer):

‘Margreet en Arnaud weten met hun programma ‘Jouw volgende stap’ je letterlijk en figuurlijk tot een volgende stap te brengen. De oefeningen, in samenspel met anderen en alleen, zijn stuk voor stuk fysieke en mentale uitdagingen. De afwisseling, de schoonheid van de natuur, de integriteit waarmee het programma gebracht wordt maakt het programma werkelijk tot een investering in jezelf om je ook daadwerkelijk die volgende stap te laten maken.’

Michel

Belangstelling

Neem contact met ons op